Ana Sayfa İletişim

Grand Kaptan Hotel Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler


Mesaj Yaz / Şikayet Et
Şikayetler Aşağıda. Sayfayı biraz aşağı kaydırın.

Şikayet Habercisi
Eğer Grand Kaptan Hotel hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. .
Şikayeti Şikayet Et
Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır.
Kural Dışı Mesajlar:
1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar.
Kurumsal Üye Olun
Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com

Grand Kaptan Hotel Konum: , Alanya, Turkiye.
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 3/ 10 (Kötü)

güvenlikçi özkanın soyadı nedir bunu söyleyebilirmisiniz emesenemi veriyorum e_cem_70@hotmail.com özkanın cep telefonu



vasatiii
otel güzel sayılır. denizi oldukça taşlı ve kayalı. yüzmek biraz zor. açılmanıza rağmen dizinize kaya çarpabilir :) havuzu çok güzel ama şezlong bulmada zorlanabilirsiniz. birde havuzun içerisinde hergün su topu oynayıp milleti yüzdürmeyen hanzolar ve buna karışmayan otel yönetimi.
asıl söyleyeceğim bu otelde sizi sinirlendirecek kafanızı bozacak en önemli şey türk yabancı ayırımı. akşam garsonlar masanızıa su getirmez ama sizden sonra yemeğe oturan elin gavuruna hemen suyu şarabı bilumum içeceği gelir. sabah çay beklerisniz kahvaltıda size bir türlü çay gelmez ama yabancıya hemen kahvesi ikram edilir. en sonunda patlarsınız tabii. yemekler ve ikramlar güzel. animasyon çok iyi değil. yabancılara yönelik ve sabah akşam aynı parçalar.. :) oteldeki çalışanların deneyimleri yetersiz.



<< Önceki Şikayetler   Sayfa: 3  
Şikayet Et