Club Mersin Beach Hotel - Kuşadası Davutlar mevkii Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler
![]() | Şikayet Habercisi Eğer Club Mersin Beach Hotel - Kuşadası Davutlar mevkii hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. . |
![]() | Şikayeti Şikayet Et Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır. Kural Dışı Mesajlar: 1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar. |
![]() |
Kurumsal Üye Olun Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com |
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 4/ 10 (Kötü)
BİZ FRANSIZ KALDIK
otele giriş 14teydi ama telefon actık 12de gelın bıleklıklerınızı takalım ıslem yapalım yemek yersınız gezersınız dedıler bulamama ihtımalınden dolayı da erken cıktık 12ye yakın ordaydık 59 gece bıle bekledık :D neyse taktık bıleklıklerı cevreyı inanılmaz beğendik cok iyi tercih yapmısız dedik .
daha sonra lobıye donduk ki saat 13.55 acentemizin dekontu yatırmadığı için otele giriş yapamayacağımız söylendi çılgına döndüm acenteyi yüzlerce kez arayıp ciddiye alınmayı en azından hızlı olmalarını bekledım kavga ettım en bastan tatilim berbattı otelin böyle bişeye izin vermesi ve dekontu bekleyin deyip uzaklasması komıktı sızın anlasmanız var bu acenteyle sızde arayıp bır yardımcı olsanız dedık ama sonunda resepsıyondaki arkadas dayanamayıp aradı acentede bızle dalga gecer gıbı dakıkalarca telde beklettı . bizden öncede aynı acenteyle gelen bir aileyi gördük bizi duyan sizede mi aynısı oldu deyıp anlatmaya basladı onlar 16da gırebılmıs yıne sanslıydık ki biz 15te girdik.
ardından ozellıkle 1. kat fobimiz oldugunu belırttık hem otele hem acenteye 1. kat verıldı ve daha sonra degıstırılır denıldı oda vardı zorla catı katına tasındık. ODALAR boğucuydu ve havalandırmadan gelen ses bizi rahatsız etti odadaki eksiklikler cok fazlaydı telefon bozuktu banyodaki tel çalışıyordu ama sadece dışardan aranıyordu sureklı resepsıyona yurumek zorunda kaldım buzdolabı yoktu once bunu bıldırdım telefonuysa duzeltmedıler. buzdolabı gece geldi odada makyaj masası var ama sandalyesı yoktu sivrisinekler bezdirdi ilk gece uyuyamadık. havlularla sivrisinek avladık ve haliyle kullanamadık daha sonra havluları son gün gidip söylediğimde değiştirdiler . ilk havlu degısmemiş dedıgımde bazı lekeler cıkmıyor oyle sanmıssınızdır dedıler sonra sınek ölüleriyle karşılaştılar. yataklar çok rahatsızdı yastıklar sertti. YEMEKLERde ise tatlılar çok şekerliydi gördüğüm kadarıyla hep tabaklara alınıp çöpe gitti tüm tatil tavuk nugget yedim çünkü etler ve köfteler felaketti ilk gün balık vardı beğendim daha sonra balığa guvenıp yedım iğrençti aşçıya ilettik bunları lutfen resepsıyona bıldırın bızı dıkkate almıyorlar zaten bu balıklar yenmez dedi inanamadık. salatalar günlük değildi . içecekler kontrol edilmiyor sütlü kahve aldım sanıyordum bı içtim garip gidip verdim hemen çöpe atıldı çünkü makınelerde böyle sorunlar hep oluyor içerseniz yandınız mide bulantısından uyuyamazsınız . garsonlarla hep sorun yaşadık bikiniyle girmek yasak dediler her gün giyinip duş aldık öğle yemeklerinde sonra baktım önümde kadın çocuğunun ıslak mayosunu önümüzde çıkarıp sandalyeme astı fransızlar her zaman o kadar agresif ve haklı çıkıyorlar ki hemen garsonu çağırdık bize heralde orayı yemek için ayırmak istediler dedi ve mayoya el sürmedi uyarmadı bile ben alıp sandalyeyı kenara koydum kadın istifini bile bozmadı çünkü böyle davranılıyor onlara ben mayoyla giremem ama onlar üstsüz barda oturabılır cok komıktı ....
havlu şezlong ve minder yarışı her sabah devam etti babamı 7de kaldırıp havlu serdirdim animasyonlar çok zayıf hep aynı şeyler discoda bile aynı danslar animasyon zaten küçücük izbe bir yer merdivenlerini görünce burda köpek durmaz kesin açmıyorlar discoyu demiştim yanılmışım .
internet lobide var ama onu bile yarım saat uğraşla açtırdık .
otelin nerdeyse tamamı fransızlardan oluşuyor ülkemizi sevmiyorlar ve önümüzde nerdeyse küfrediyorlar ama buna laf söyleyen bir otel çalışanına müdürü bir daha yapma diyor. onlara muntazam ilgi var herkes fransızca konuşmaya çalışıyor ilk gün türk misafırler gorunce bırbırımıze sarılıp öptüler :D
otelde duyuru pano hep fransızca arada türkçe duyuru oluyor . bir gün fransız bayrağı renklerinde bir elbise giydim garson ve animatörler tabaklarımı taşımak ve benle ilgilenmek için sıraya girdi sonra ben türküm lütfen türkçe konuşun burası türkiye dedim hepsi döndü gitti .
tek memnuniyetimiz animatör buse kızımız bizimle muhabbet edip ilgi gösterdi teşekkür ediyoruz ona .
müdürü de garsonu da bahçıvanı da aynı hepsi kaba ve ilgisiz gidipte görenler beni anlar sessiz kalmayın ve bılgılendırın ben bu kadar uzun yorum bulamamıstım çok pişman oldum en azından gidecekler bunları kabullenıp gitsinler.
Korkunç
- Rezervasyonumuz aylar öncesinden yapılmasına ve ücretinin ödenmiş olmasına rağmen, odamıza saat 15:00 15:30 arası alınabildik, Banyo havlusu, çocuk yatağı gibi önemli eksikler sonradan tamamlandı.
- Odadaki telefon arızalıydı ve tatilimiz süresince şikayetlerimize rağmen onarılmadı. Tesis içerisinde muhatap bulamadığımız için her ihtiyaç duyduğumuzda resepsiyona kadar yürümek ve şikayetimizi dile getirecek muhatap aramak zorunda bırakıldık.
- Tesis içinde hiç hizmet almadık, herşey sınırlı sayıda sunulduğundan sürekli birşeyler kapmak için koşturmak zorunda bırakıldık. Buna, sandalye, şemsiye, şezlong, herşey dahil kapsamında sınırlı yiyecek içecek dahildir.
- Aynı dönemde firmanızla ya da beşke yollardan gelen herkes aynı sıkıntılardan şikayetçi oldu. Şikayetler çözümlenemediği gibi,tesiste muhatap alınabilecek yetkili bulunamadığı için çok basit şeyler için otel müdürü ile konuşmak için zamanımızı harcadık.
- Müşterilerin genelde bulundukları yerlerde (havuz, restorant), temizlik hizmetleri sıfır düzeyindeydi. Zaten petrol ürünü kanserojen olduğu bilinen köpük bardak ve tabak, plastik çatal bıçakla servis yapılıyorken, bunların bile temizlenmesi için müdür çağırmak zorunda bırakıldık.
- Yemekler genel olarak yağlı ve ağırdı. Herşey dahil konseptine uygun yeterlilikte yiyecek içecek yoktu.
- tatilbudur.com web sitesinde halen yayında olan bilginin aksine otelde fitness salonu yoktu.
- tatilbudur.com web sitesinde halen yayında olan bilginin aksine şezlong minderleri ücretli idi.
- Animasyon 2 günden sonra kendini tekrar eder nitelikte olduğu için sıkıcıydı. Zaten otel bünyesinde hiç aktivite olmadığı için vakit geçirecek şey bulmakta zorlandık.
- Otel görevlilerinden birinin itirafi ile öğrendik ki zaten çok küçük olan havuzun suyu sezon başında bir kez dolduruluyor. Bu sağlıksız durumu Bakanlığa yaptığımız şikayette dile getirdik. Bunun dışında havuz ve etrafının temizliği sadece günde birkez yapıldığı için çocuklarımız için tehlikeli durumlarla karşılaştık.
- Odada internet erişimi olmadığı için hizmetten ancak lobide yararlanabildik.
- Havuz çevresinde kanalizasyon kokusu vardı.
Berbat!
Yorumlara sakın andanmayın hotel dışardan güzel ama içerisi tek kelimeyle iğrenç! Resepsiyondan tutun da restauranta kadar yaşadığımız her sürec sorundu yılda bir defa tatile cıkıyoruz o da berbat oldu Bravo!
berbat
tek kelimeyle berbattı. gittiğimize ve verdiğimiz paraya çok pişman oldum. internetteki fotoğrafları çok güzel fakat kendisi iğrençti. özellikle yemekler çok seviyesizdi, salatalarda bile doğru düzgün çeşit yoktu. bunlardan daha önemlisi tabaklar, kaşıklar ve çatallar çok kirliydi. ilk gün yerken midem bulandı sonraki gün akşam yemeğini dışarda yedik. denizin sığ kısımları çok kirliydi, ağaç yapraklarıyla doluydu. Odalar temiz değildi, duşu kullanırken de iğrendim. kısacası çok kötü sakın gitmeyin.
eksik yönleri çok
otelin iyi ve kötü yanları var.iyi yönleri otel personeli fazla güleryüz göstermeselerde ilgililerdi.oda temizliği iyiydi günlük yatak örtüleri pikeler değişiyordu.yemeklerde fena sayılmaz çeşit fazla sayılır birini beğenmezseniz birisini mutlaka yersiniz,üstelik yemek kalmama sıkıntısı hiç yaşamadık yemek saatleri içerisinde istediğiniz vakit yemeğe gidebilirsiniz.havası çok güzel 0 nem zaten en çok beğendiğimiz havası oldu.daha önceki gittiğimiz bölgelere göre buranın havası mükemmeldi.gelelim kötü yönlerine ilk gittiğimizde ilk şok verdikleri odanın klimasının çalışmamasıydı neyseki odamızı değiştirdiler.odalar bakımsız kapılar tam kapanmıyor çok sivrisinek var balkonda sineklik var kırık tam kapanmıyor klima çok eski akıtıyor.yemekler güzel fakat çatal bıçak kaşıklar kirli eski ve çizik tabaklar kirli,otelin genel her bölgesi bakımsız şeyzlong şemsiye yetersiz eğer sabahın ilk saatlerinde kalkıp şeyzlong şemsiye kapmazsanız dışarda kalırsınız.deniz sığ çok güzel fakat otel bölgesi çok kirli ve siyah yosun gibi pislikler sahilde ve denizin içinde vardı temiz değildi açıkçası..animasyonlar yarı fransızca yarı türkçe yapıldı. bilardo oynayalım dedik saati 10 tl iyi masalar istekalar çok bakımsız, bilardo bilenler bilir karambol oynayalım dedik 3 top yok çalınmış gibi saçma bi bahane söylediler,3 tane amerikan topu verip bunlarla idare edin dediler tabiki oynamadık :) (herkes için çok önemli olmayabilir ama benim için önemliydi).. benim için sıkıntı değil ama tek erkek çoktu bence alınmaması gerek çünkü rahatsız olan bir çok çift leri gördüm.gitmek isteyenlere havası ve denizi için önerebilirim..
berbat
2 gece kaldım tek kelimeyle berbattı. odaların tavanları kontraplak denilen malzemeyle kaplı ve pansiyondan beter kalitede. yıldızların 3 tanesi fazladan verilmiş. çok eski ve bakımsız kalmış bi yer izlenimi verdi bana . tek avantajı beach olması. havu resmen lağım kokuyor. bide şöle bi olay yaşadım ; giriş günümüz öğlen gittik ve doğal olarak yemek yedik. çıkış günümüzde hiç kimseden talep gelmemesine rağmen medeni insanlar gibi odamızı boşalttık ve bavullarımızı araca koyduk çocukları yemekhaneye yollayarak arkadaşımla beraber oda anahtarlarını teslim edip yemek yedikten sonra çıkmayı planladık. anahtarları verdikten sonra bilekliklerimizi kestiler ve yemekhaneye gittik. çocuklarda bileklik olduğu için onlar yemek yerken bize otele geldiğimizde yediğimimzi çıkarken yiyemeyeceğimizi söylediler. kendilerine şimdiye kadar birçok otelde kaldığımı ama hiç bir otelin böyle ucuzcu bir davranışta bulunduğunu görmediğimi söylediğimde ise yukarıdan gelen emir böyle yapacak birşeyimiz yok dediler. otel müşterileri aynı zamanda oranın misafiridir. hangi ev sahibi misafirini aç yola uğurlar tabiki bu seviyesiz otel .
berbat
oteli resimlerinden gördüm resimlerde çok güzel görünüyordu otele gittiğimizde otel odası berbat bir şekildeydi banyo tavanı akıyordu odada nefes almakta zorlananıyorsunuz minibar var ama içinde hiç bir şey yok leş gibi kokuyor yerler leş gibi pislik var odadaki yatak örtüleri rutubetten ıslanmış yemekler deseniz hala midem bulanıyor anlayacağınız öldük öldük dirildi sözde balayı çifti olarak gittik tekli üç tane yatak vardı kapı bozuktu zorla kitleyebiliyorsunuz personel gömleklerini çıkarmış atletle masaları düzeltiyor bir köfte yedik köfte içinde kıymadan eser yok tamamen bulgurdan yapılmış ızgara köfte yedirdiler kesinlikle tavsiyte etmiyorum.
berbat
berbat bir otel pislik içinde mikrop kapmadan geldiğimze şükğrediyorum otel dısı güzel ama içi pislik içinde