Green Forest Hotel Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler
![]() | Şikayet Habercisi Eğer Green Forest Hotel hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. . |
![]() | Şikayeti Şikayet Et Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır. Kural Dışı Mesajlar: 1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar. |
![]() |
Kurumsal Üye Olun Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com |
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 7/ 10 Fena Değil
Bebekleri/çocukları olan ailelere kesinlikle öneriyorum. Temizlik, ilgi, restorant, yemekler, herşey 10 numara.
Çok kaliteli bir hafta geçirdik. Tüm Green Forest ailesine çok teşekkür ediyorum. 9 aylık bebeğim var ve Tatil için çok titizlenmiştim, yemek konusunda çok endişelerim vardı ve bol mama stoğu ile gitmiştim ancak mamaları aynen geri getirdim. yemekler süperrr! Ustaların ellerine sağlık. Ağaçlık, havası temiz, kafa dinlemelik. Bebeğim her akşam ağaçların arasında hamakta huzurla uyudu.
Evet 2009 mayıs'ında tadilatı bitmiş, sanki evinizdeki gibi rahat edeceğinize eminim.
Vural Ailesi'nden sonsuz teşekkürler GREEN FOREST
Çok güzeldi
Bu otel hakkında kesinlikle iyi şeyler önericem.
Sizin için aşşağıdaki seçenekler önemliyse gönül rahatlığıyla gidibilirsiniz.
1-Temizliğe ve hijyene önem veriyorsanız...Otel çok temiz ve hijyenik.Yeni tadilat gördüğünden dolayı bütün eşyalar yeniydi ve temizdi.
2-Yemekler güzel ve lezzetli olsun diyorsanız...Yemekleri çok güzel ve lezzetliydi.Ahçışı, garsonu, comisi otel müşterileriyle ilgiliydi.
3-Büyük havuz ve çocuk havuzu gayet temiz ve güzeldi.Çocuk havuzunun geniş olmasıda iyi düşünülmüş.birden fazla çocuk girdimi bir birlerini rahatsız etmeden güzelce yüzüp oynayabiliyorlar.
4-Restorandaki ve çocuk havuznun yanında çocuk tuvaletleride harikaydı.Çocukların boylarına göre minik tuvaletler gayet iyi düşünülmüş.
5-Sıcaktan bunalmak istemiyorsanız Hisarönü tam size göre.Otelin etrafı ormanla çevrili olduğundan dolayı akşamları hava serindi.Hatta çocuklarınız ve bebekler için uzun kollu bişeyler götürebilirsiniz.
6-Otel hisarönü çarşısına ve eğlence yerlerine yürüyüş mesafesi kadar yakın olmasıda ayrıca bir avantaj.
7-Benim için diğer önemli konu ise otelin kendine ait otoparkının olması.Benim hisarönünde gördüğüm otellerin çoğu otoparksızdı.Araçlar dışardaydı.Aracınızı ister otel içine isterseniz otel onüne bırabilirsiniz.24saat görevli durmakta.
8-Fethiyenin eşşiz doğasının güzelliğinden bahsetmeye gerek varmı.Öğle yemeğinden sonra vaktimizi fethiyeyi keşfetmekle geçirdik ve harika yerler gezdik.
Biz ailecek çok memnun gitmek isteyenlerede tavsiye ederiz.
güzel tatildi
yenilenmiş ve yeni bir işletme ile acılmış olan tesiste bu kadar ucuz bir fiata böylesi hizmet ve servis için yönetime teşekkür ederiz
alabucak ailesi
harika
Tesis yönetimine çok teşekkür ederiz yemekler. ilgi ve güleryüz ,bütün bunlar güzeldi. iyi bir tatil oldu. tavsiye ederim.
muhteşem . . .
otelde kaldığımız süre boyunca harika hizmet aldık... daha öncede bu otele gelmiştik fakat şuanki hali ile geçmişteki hali arasında çok büyük fark var. sanıyorum bu fark otelin el değiştirmesi ve baştan aşağı yenilenmesi ile ilgili...
herkese tavsiye ederim.
muhtesem
otel gerçekten güzel bir otel yiyecek ve içecek yönünsen zengin mönüsü var çalısanlar güler yüzlü çok tesekkür ediyorum.
30ağustos 2eylül 2006 arası otelde 3gün kaldım odalarda bulunan battaniyeler resmen rutubet kokuyordu sadece yemekleri fena değildi pek hoşnut kalarak otelden ayrılmadık
bu otel busene el deyiştirdi herşey yenilendi ve şu an harika 1 otel oldu herkese tavsiye ederim