Ana Sayfa İletişim

Oruçoğlu Thermal Resort Hakkında Yapılan Yorumlar ve Şikayetler


Mesaj Yaz / Şikayet Et
Şikayetler Aşağıda. Sayfayı biraz aşağı kaydırın.

Şikayet Habercisi
Eğer Oruçoğlu Thermal Resort hakkında yeni bir şikayet/yorum eklendiğinde anında email ile haberdar olmak istersen buraya tıkla. .
Şikayeti Şikayet Et
Burada yazılan yorumlardan birinin kuralllara uymadığını düşünüyorsanız ilgili mesajı copy/paste yaparak bize info@hotelsikayet.com adresine email gönderin. Değerlendirmeler yoğunluğa göre ama genelde en fazla 15 iş günü içinde sonuçlandırılır. Kural dışı mesajlar ücretsiz olarak yayından kaldırılır. Ancak şikayetler kurumsal üyeler öncelikli olmak üzere sırayla cevaplanır.
Kural Dışı Mesajlar:
1. Her türlü küfürlü mesaj. 2. Kişi isimleri geçen küçültücü/onur kırıcı mesajlar 3. Oteli karama amacıyla yapılmış gerçek olmayan mesajlar 4. İnandırıcılıktan uzak boş boş yazılmış mesajlar.
Kurumsal Üye Olun
Yıllık bir üyelik bedeli ödeyerek daha hızlı anında hizmet alma garantisi. İsimsiz ve kimliksiz mesajları her zaman anında silme şansı. Şikayetleri yazanlarla daha kolay iletişim şansı. Tesisiniz için yeni bir şans yaratma fırsatı. İlk üyelik başlangıcında tüm mesajları sıfırlayabilme. Şimdi mail atın: info@hotelsikayet.com

Oruçoğlu Thermal Resort Konum: , Afyon, Turkiye.
Gidenler Tarafından Oyladı. Sonuç: 2/ 10 (Kötü)

başka otellere bakın
Otel islami hassasiyetleri olanlar icin uygun bir otel degil..Aksam yemeklerinde isteyen misafirler ine icki servisi yapiliyor.daha sonra bir taverna havası oluşuyor. Ayrica havuzlar bay - bayan olarak ayrılmış fakat bay havuzu kapali denildi.bayan havuzlarina kaydirak konulmamiş.Diger Açılar dan orta halli bir otel.
.



ÇOK KÖTÜ
3 sene önce gittiğimde çok iyiydi. ona güvenerek busene yılbaşını orda geçirmek istedik ailece. tam anlamıyla çok kötü.
1-odalar çok eski ve gece odalar aşırı sıcak.
2-havuza yalıtım yapmışlar ve soyulan parçalar ayagımıza battı.
3-ana bina ve ekbina arasında kaymakçı ve resimcinin olduğu bölüm buzgibi havuzdan çıkıp ordan geçince hasta oluyosun ve oldukta.
4-yılbaşı gecesi dışardan alınan insanlara ve otelde kalanlara eğlence vardı ama tam bir rezalet. yoldan geldik resmen aç yattık. 10 kere orduvur tabağı istedik gelmedi.çocuk aç çorba istiyorum vermiyolar.
5-çocuk havuzunun her kademesi farklı sıcak yaca su buz gibi
6-dışarıdaki büyük havuz kimi zaman iyi kimi zaman soğuktu.
7-havuz kenarında oturmak zor. sandalye ve sezlong yetersiz.
otelde songün 3 yaşında oğlum ve ben 39 derece ateşle uyandık. hastanelik olduk. tatilden döneli 26 gün oldu hala hastayız. ben bogaz enfeksiyonu kaptım oğlum ise akciğer enfeksiyonu oldu.

ng otel ile arada 400 tl fark vardı ama eski tecrübemize dayandık ve sonuç çok kötü. 1 aydır şiddetli hastayız.
kesinlikle gidilmemeli yıldız hakkını vermiyor. su paralı... yemekler idare eder. banyolar hep pas ve bozuk musluk dolu.
kesinlikle önermiyoruz....



B*k gibi otel çok kötü berbat
Düşmanıma bile tavsiye etmem. Değil beş yıldız iki yıldız bile fazla bu şerefsizlere. Odada su bile yok SU. Onu bile parayla satmaya çalışıyolar. Böyle bi rezalet olamaz. Havuzlar çok kötü. Bi tane kaydırak var adam gibi onu da açmıyolar. Verdiğimiz paraya yazık. Banyolar püflü ve rezalet. Yatakların altından saç ve böcek çıkıyo. Uyumaya korkar olduk. Odalar çok küçük ve havasız. Herhabgi bi 3 yıldızlı otele gitseniz daha zevkli geçer. Bilardo oynıyalım dedik bi tane yamuk ıstaka verdiler geri götürdüğümüzde ise bizde parasını almaya çalıştılar. Böyle bi REZALET olamaz. Müdürler, müşterinin yanında personeli azarlıyo. Ben hayatım boyunca bu kadar kötü zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum. TAM BİR REZALET. VERDİĞİMİZ PARAYA, KATLANDIĞIMIZ ZAHMETE YAZIK



5 yıldızlı ve isim yapmış olması nedeni ile aileme sürpriz yapmak için yapmış olduğum tercihten dolayı pişman oldum. Otelde kaldığım süre içerisinde internet kullanamadım ısrarla söylememe istinaden çözüm bulunamadı. Oteli termal olduğu için tercih ediyorum fakat havuza girerken verilen bonenin parası çıkışta talep ediliyor. Otelde tarafıma ait olmayan adisyon sunulup parası isteniyor çıkarken muhakkak detaylı harcama listesi isteyin . Kahvaltı ve akşam yemekleri fena değil fakat Akşam yemeğinde su dışında içecekler ücrete tabidir bilginiz olsun. Anne ve Babamı göndermeyi düşünüyordum vazgeçtim.



otel % 100 termal çayı bile termal sudan demliyorlar tuzlu tuzlu çay içtik tabi iki bardak...
internet gerekli idi fakat bir dakika bile interneti kullanamadık... personel iyi fakat müdürler suratsız birde her yemeğe girişimizde oda numaramızı söylemek çok acayipti kardeşim birer kolluk ver tanı herkezi...



berbat
hayatımda gördüğüm en berbat 5 yıldızlı otel. odalar dökülüyo tuvaletin sifonu bozuk küvet küflü paslı odadan böcekler çıkıyo yemekler ve tatlılar fena değil,hamamlar havuzlar pislik yuvası odalar aynı şekilde. yırtık bornoz ve havlular veriliyo 5 yıldızlı otelde o otel müşteri odaklı değil ticaret amaçlı çalışıyo. suyu bile parayla satıyolar odalarda hala tüplü tv kullanıyolar. personel güler yüzlü ama müdürler amirler köpek gibi müşterinin yanında personeli azarlıyo.herkes kendi havasında otelde. eğer bir otel kötüyse ben baştaki müdürlerde ve yöneticilerde bulurum kabahati diğer yorumlara da çok kötü gördüğüm kadarıyla hiç iyi yorum yapan yok ya o 5 yıldızdan 3 ünü sökün yada baştaki müdürler olmak üzere personeli değiştirin yeni beyinler yeni fikirlerle çalışın.



aslında çok begenmiştim oteli ,sadece çay ve su konusunda biraz cimriler fakat çıkışta yaptıkları affedilmez ,yemedigimiz çikolatanın parsanı aldılar resmen ,mini barda eksk oldugunu iddia ettiler ve ne ben ne çocuklarım dokunmamıştık kesinlikle çok ayıp koskoca bir otele müşterisine yalancı muamelesi yapıyor



aslında çok begenmiştim oteli ,sadece çay ve su konusunda biraz cimriler fakat çıkışta yaptıkları affedilmez ,yemedigimiz çikolatanın parsanı aldılar resmen ,mini barda eksk oldugunu iddia ettiler ve ne ben ne çocuklarım dokunmamıştık kesinlikle çok ayıp koskoca bir otele müşterisine yalancı muamelesi yapıyor



<< Önceki Şikayetler   Sayfa: 7   Sonraki Şikayetler (Sayfa:8) >>
Şikayet Et